Vacatures

Reageren?
Wanneer u geïnteresseerd bent in een of meer van onze vacatures, dan kunt u direct reageren. Het (e-mail)adres en de contactpersoon, waarnaar u uw brief kunt sturen, worden beide in de vacature-omschrijving vermeld.  

Onze actuele vacatures

Vacature docent Theorie Praktijkonderwijs 1,0 fte (17729) Terra Winsum

Voor onze vestiging Terra Winsum, locatie praktijkonderwijs, zijn wij op zoek naar een docent Theorie Praktijkonderwijs. Zie hier voor meer informatie.

Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 770 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: Hamrik (vmbo-groen en het Groene Lyceum) en Onderdendamsterweg (praktijkonderwijs). Door deze tweedeling heeft onze school een kleinschalig en persoonlijk karakter.

17729 docent Theorie Praktijkonderwijs Terra Winsum

Vacature Regiodirecteuren en afdelingsdirecteuren

Toe aan een volgende stap? We zijn op zoek naar mensen met een visie op eigentijds onderwijs en het vermogen hier anderen mee te inspireren en te motiveren.

Bekijk de pdf bijlage voor meer informatie over de vacature en de situatie- en profielschets.

Regiodirecteuren en afdelingsdirecteuren