Vacatures

Solliciteer nu

Onderwijsassistent(1956)

Terra Eelde VO

0.8- 1 FTE | Vacaturenummer: 1656 | Sluitingsdatum: 10 december 2021

Deze baan

Terra Eelde biedt vmbo-groen en het Groene Lyceum aan ruim 520 leerlingen.
Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Eelde heeft een krachtig team van docenten en ondersteunende medewerkers en is gevestigd in een nieuw en modern schoolgebouw aan de Burg. J.G. Legroweg 29.

Wij zoeken

voor zo spoedig mogelijk een collega;

-die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
-die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
-die ervaring heeft in of specifieke affiniteit heeft met de doelgroep;
-die reflecteert op zijn/haar handelen;
-die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft.
-die collega's ondersteunt bij het lesgeven en begeleiden van leerlingen.

Brede inzet in de school, verspreid over meerdere vakken en meerdere rollen (onderwijsinhoudelijk, pedagogisch)

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 2.729,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevr. J. Goense, afdelingsdirecteur, tel. (050) - 309 16 25 of mobiel 06 - 513 83 296.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 9 december 2021.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature