Vacatures

Solliciteer nu

Content maker (1633)

0.7- 0.8 FTE | Vacaturenummer: 1633 | Sluitingsdatum: 25 oktober 2021

Deze baan

Wij zijn Terra. Wij leveren goed groen onderwijs voor de wereld van morgen. Een wereld die ons dagelijks inspireert, maar die ook verlangt dat we continu meebewegen. Als groene sector weten we hier als geen ander mee om te gaan. Natuur is immers nooit voorspelbaar. Wij als groene sector werken al eeuwen met dat gegeven. Dat zit in onze aard. En dus in Terra.
Wij zijn grondleggers van ontwikkeling. Ben jij dit ook? Dan is een baan bij Terra wat voor jou!

Wij zoeken per direct een creatieve content maker…
die de verhalen van Terra in aansprekende vormen kan vatten. Het groene onderwijs van Terra leent zich uitstekend voor mooie verhalen en prachtig beeldmateriaal. Weet jij hoe je een verhaal vertelt met beeld? Ga jij op zoek naar nieuws uit onze organisatie? Kun jij dit vertalen in aansprekende verhalen van en voor onze leerlingen, studenten, medewerkers en samenwerkende bedrijven voor onze websites, portals en social media kanalen? Dan zoeken wij jou!

Draai jij je hand niet om voor het maken van aansprekende video- en fotocontent? Ben jij vaardig met verschillende programmas om de content te maken, editen en geschikt te maken voor een breed publiek? Weet jij hoe je op social media een goed en mooi verhaal overbrengt? Ben je creatief en flexibel en kun je je goed in verschillende doelgroepen verplaatsen? Reageer dan snel op deze vacature!

In eerste instantie krijg je een jaarcontract op basis van een vast aantal uren per week (28-32 uur). Daarnaast lopen er bij Terra projecten waar ook communicatie ondersteuning voor nodig is. De mogelijkheid bestaat dus om naast je vaste uren, extra tijdelijke uren aan deze projecten te besteden mits de werkzaamheden uit deze projecten passen binnen je profiel.

Natuurlijk ben je in deze functie vooral veel op pad om het nieuws op te halen! Je bezoekt onze scholen in de regios Groningen en Drenthe én je gaat naar verschillende praktijklocaties. Je komt terecht binnen de afdeling M&C van Terra waar je nauw samenwerkt met de adviseurs Marketing & Communicatie. Je werkt Terra breed, dus voor alle aangesloten scholen van Terra. Je standplaats is Terra MBO in Groningen en daarnaast werk je natuurlijk je ook vanuit huis als je dat prettig vindt.

Wij zoeken

Wij vragen:
-Een (bijna) afgeronde mbo-4 of hbo opleiding in de richting communicatie, creatie, mediavormgeving, journalistiek of multimedia (design).
-Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
-Je bent per direct beschikbaar voor een jaar, met kans op verlenging.
-Affiniteit met contentproductie (video/fotografie/editing), storytelling, communicatie, marketing, schrijven van teksten, social media.
-Enthousiasme, creativiteit én flexibiliteit!

Tot slot, wij zijn een school, dus wij vragen ook een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal!

Wij bieden

-In eerste instantie een jaarcontract van 28-32 uur per week, met mogelijkheid tot het uitvoeren van extra tijdelijke projecten.
-Het betreft een schaal 8 functie CAO MBO met een maximum van € 3530,- bij een volledig dienstverband
-Je werkt volgens het jaarrooster van de school, met bijbehorende vakanties.
-Je werkt in de groenste school van Groningen én Drenthe, in een gezellig klein team met veel vrijheid!

Vragen?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gretha van der Veen-Bouma, adviseur Marketing en Communicatie via (06) 55 48 91 61 of email g.vanderveen-bouma@onderwijsgroepnoord.nl.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 oktober 2021.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 2 november a.s.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature