Vacatures

Solliciteer nu

Adviseur marketing en communicatie (1632)

0.6- 0 FTE | Vacaturenummer: 1632 | Sluitingsdatum: 25 oktober 2021

Deze baan

Wij zijn Terra. Wij leveren goed groen onderwijs voor de wereld van morgen. Een wereld die ons dagelijks inspireert, maar die ook verlangt dat we continu meebewegen. Als groene sector weten we hier als geen ander mee om te gaan. Natuur is immers nooit voorspelbaar. Wij als groene sector werken al eeuwen met dat gegeven. Dat zit in onze aard. En dus in Terra.
Wij zijn grondleggers van ontwikkeling. Ben jij dit ook? Dan is een baan bij Terra wat voor jou!

Wij zoeken per direct een creatieve allround adviseur Marketing en Communicatie...
Die de missie van Terra goed kan vertalen in alle werving en voorlichtingscampagnes van zowel het vo als het mbo van Terra. Weet jij als geen ander het groene onderwijs onder de aandacht te krijgen bij onze doelgroepen? Vind jij het een uitdaging om onze scholen in een krimpende markt - te laten groeien? Ga jij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het onderwijs te profileren? Vind jij het leuk om samen met anderen de werving en voorlichting op onze scholen te organiseren? Ben je origineel en creatief en kun je je goed in verschillende doelgroepen verplaatsen? Reageer dan snel op deze vacature.

In deze functie stel je samen met de contactpersonen op de vestigingen en je collega's van de afdeling M&C, de communicatie-aanpak vast. Je ondersteunt de vestigingen in het organiseren van open dagen en andere werving en voorlichtingsmomenten, zorgt voor de communicatiemiddelen (online en offline) en je hebt contact met reclamebureaus.

In eerste instantie krijg je een jaarcontract voor een vast aantal uren per week (24 uur). Daarnaast lopen er bij Terra projecten waar ook M&C ondersteuning voor nodig is. De mogelijkheid bestaat dus om naast je vaste uren, extra tijdelijke uren aan deze projecten te besteden mits de werkzaamheden uit deze projecten passen binnen je profiel.

Je werkt binnen de afdeling M&C van Terra waar je nauw samenwerkt met de adviseurs Marketing & Communicatie. Je werkt Terra breed, dus voor alle aangesloten scholen van Terra. Je standplaats is Terra MBO Groningen en daarnaast kun je ook vanuit huis werken.

Wij zoeken

Wij vragen:
-Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting marketing en communicatie.
-Je bent per direct beschikbaar voor een jaar, met kans op verlenging.
-Je vindt het leuk om samen te werken, anderen te adviseren en je kunt goed meebewegen.
-Je bent goed in het schrijven van pakkende teksten voor verschillende doelgroepen en hebt veel kennis en ervaring op het gebied van online campagnes.
-Je hebt een hands-on mentaliteit, houdt overzicht en bent resultaatgericht.
-Flexibiliteit, creativiteit én enthousiasme!

Tot slot, wij zijn een school, dus wij vragen ook een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal!

Wij bieden

-In eerste instantie een jaarcontract van 24 per week, met mogelijkheid tot het uitvoeren van extra tijdelijke projecten.
-Het betreft een schaal 9 functie cao mbo met een maximum van € 3979,- bij een volledig dienstverband
-Werk volgens het jaarrooster van de school, met bijbehorende vakanties.
-Werken in de groenste school van Groningen én Drenthe, in een gezellig klein team met veel vrijheid!

Vragen?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gretha van der Veen-Bouma, adviseur Marketing en Communicatie via 06-55 48 91 61 of email g.vanderveen-bouma@onderwijsgroepnoord.nl.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 oktober 2021.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 2 november a.s.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature