Vacatures

Solliciteer nu

Procesbegeleider onderwijsprocessen

Terra Emmen MBO

0.4 FTE | Vacaturenummer: 1206 | Sluitingsdatum: 22 augustus 2019

Deze baan

Doel:
Werkdruk bij de huidige onderwijsgevenden verminderen voor schooljaar 2019-2020.

Analyse:
Er wordt extreme werkdruk ervaren door onze docenten op bepaalde gebieden. De gebieden zijn vaak administratief gericht. Onderwijs kenmerkt zich door veel “verantwoordingszaken”, ook voor docenten. Ook zijn de huidige processen niet altijd even effectief. Je moet hierbij denken aan: PvB organisatie, organisatie VCA examens en cursussen, formulierenstroom beperken en stroomlijnen , coördinatie van processen als keuzedelen het de organisatie in de school van het BSA.

Wij zoeken

een collega:
- met HBO denk en werkniveau;
- die kennis van onderwijsprocessen heeft. MBO-kennis is een pré;
- met kennis van rapporteren en die bondig verbeteringen kan formuleren;
- die een goede communicator is;
- met relevantie HBO opleiding.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij enerzijds de processen in kaart brengt en adviezen formuleert ter verbetering en evalueert. Tevens de praktische hand biedend door processen uit handen te nemen van de betrokkenen. De kandidaat werkt samen met de 4 onderwijsteams en de beide afdelingsdirecteuren.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 10-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.218 per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Nico Werumeus Buning, afdelingsdirecteur, (0591) 66 90 2

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 augustus 2019.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature