Vacatures

Solliciteer nu

Docent agrarisch assistent

TerraNext (Projecten)

0.2- 0.4 FTE | Vacaturenummer: 1387 | Sluitingsdatum: 02 september 2020

Deze baan

TerraNext is de opleider in de groene sector voor (jong) volwassenen. Wij bieden verschillende bol en bbl opleidingen en (dag)cursussen aan voor mensen vanaf 18 jaar. Deze worden vaak op locatie gegeven. TerraNext heeft een docententeam dat betrokken is bij de cursisten. In veel gevallen hebben de docenten ook hun eigen bedrijf, waardoor zij nauw betrokken zijn bij het bedrijfsleven en weten wat er speelt in de praktijk. TerraNext is gevestigd aan de Burg. J.G. Legroweg in Eelde.

TerraStart is er voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. De deelnemer ontvangt bijvoorbeeld een uitkering (zoals Wajong), komt vanuit een praktijkschool of een school voor speciaal onderwijs of woont bij een zorginstelling en wil graag aan het werk. De deelnemer volgt ongeveer een jaar lang eenmaal per week een opleiding, die er op gericht is om te kunnen werken op assistent niveau. Daarnaast wordt hij/zij begeleid door een jobcoach.

Wij zoeken

een collega:

- met brede agrarische vakkennis en het vermogen om deze kennis op een praktische en pakkende manier over te brengen met als doel de deelnemer verder te ontwikkelen;
- die creatief is en die affiniteit heeft met mensen in kwetsbare posities;
- die begrijpt hoe mensen in kwetsbare posities leren;
- met voorkeur pedagogische kennis en ervaring;
- die buiten de kaders kan denken en denkt in mogelijkheden;
- die uitstekend kan samenwerken (met boer, jobcoach en collega's;
- die resultaatgericht handelt en zich focust op successen;
- die zicht herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werken vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency.

Als docent geef je eenmaal per week les aan een kleine groep deelnemers op een leslocatie buiten het schoolgebouw. Dit is een boerderij in de omgeving van waaruit de deelnemers woonachtig zijn. Tijdens de lesdag werk je samen met de boer aan het lesprogramma en word je ondersteund door de jobcoach. De opleiding is vak- en opleidingsgericht en kent geen algemene vakken. Je draagt je kennis op een pakkende en boeiende wijze over en draagt bij aan de individuele groei van de deelnemer.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.359,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw D. Kinaci-Smith, tel. (050) 368 23 90 of 06 - 831 718 86.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 september 2020.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature